Grattis Lars Ulrich!


Ett snabbt blogginlägg denna tidiga annadagsmorgon. Jag vill passa på att önska alla som emellanåt snubblar in på denna blogg en riktigt god jul och fortsättning! Sen vill jag också givetvis gratulera Lars Ulrich på 47årsdagen! Grattis!

Lars Ulrich, Sydney Australia
Grattis Lars! 
Foto: Louis McClean


Metallica till Stockholm...


... är vad jag har hört. Det ska understrykas att detta är ett rykte och att inget är klart ännu. Men vad jag har hört så kommer Metallica och The Big 4 till Sonisphere Festival i bla Stockholm och Helsingfors. Jag kan inte riktigt gå in på några detaljer men jag blev riktigt glad över att höra detta. Vi får se när det eventuellt blir officiellt men det är i juli vi pratar om.

James Hetfield, Sonisphere 2010 Warszaw
James Hetfield, Sonisphere Festival Warszawa 2010

Skönt med ett gig på hemmaplan. Personligen är jag lite less på att flänga runt i Europa och dessutom när det kommer till festivaler som håller till mitt ute i ingenstans med lera och regn, och transportproblem osv. Stora skuggan i Stockholm är å andra sidan helt ok bortsett från om det regnar som det gjorde i år när Iron Maiden spelade.
Vi får se vilka jag gig jag far på. Det är officiellt att Metallica kommer till Frankrike nästa år, Amneville för att vara exakt. Jag vet inte vad jag orkar med. Gigget i Knebworth kanske inte är så himla svårt att ta sig till egentligen. Flyga till London-Stansted och sen ta bussen till Stevenage. Det funkar väl antar jag.

För övrigt pratade jag med en polare som numer bor i Toronto. Han berättade att dom har pratat väldigt mycket på radion om The Big 4 och att dom kommer att spela där på nån stor utomhusarena. Det känns ju onekligen inte helt orimligt. Jag tycker ju om Nordamerika så det vore ju inte helt fel att åka över dit med, men då drar det ju även iväg lite ekonomiskt. Vi får hoppas att dom går ut med lite fler datum snart så man kan börja planera.

Annars har min helg inte varit allt för speciell. Eller ganska speciellt blev det väl i fredags då jag tatuerade mig! Äntligen. Men jag hade väl egentligen inte råd med det om jag ska vara helt ärlig. Det är inte så att man badar i pengar som student men denna månad jobbar jag rätt mycket så jag hoppas att jag kanske kommer ikapp ekonomiskt i januari eller nåt... :)

...and justice for all tattoo
Nygaddad.

Denna söndag har jag annars inte gjort mycket mer än att ätit en kebabpizza och spelat NHL11. I morgon ska jag jobba vilket jag inte alls har lust med just nu. Sen lär jag plugga nu på jullovet. Rätt konstigt att ha jullov igen, det har man ju inte haft på 7 år eller nåt. Aja, jag återkommer med mer bloggande senare när jag har tid och känner för.

E


Metallica till Sonisphere UK


Första europa-gigget bekräftat. Metallica kommer till Knebworth House, Sonisphere Storbritannien den 8:e juli nästa år. Då är det bara att hålla tummarna för Sverige. Det vore ju den bästa julklappen man kan få.


The Big 4 nästa sommar?


Jag har inte riktigt kommit ikapp med verkligheten hemma än. Fortfarande förkyld är jag och jag knallar runt och hostar för jämnan. Jag är inte helt överlycklig med vädret heller med det börjar faktiskt bli lite mildare i alla fall. Jag ska försöka blogga lite mer så småningom, jag har ju ändå en del att skriva om. HUR SOM HELST.

Dave Mustaine, Megadeth, twittrade detta här om dagen:

Just went through a couple weeks of hell arranging something special for summer. Stay tuned! We're going to have some Big shows coming up.

Så jag antar att det blir några spelningar med The Big 4 nästa sommar då, om det nu är det som han menar med Big. Frågan är var, om det blir USA, Europa eller båda delarna.

Någon dag innan det twittrade Dave även:
"Droogies, a huge announcement is coming for next summer in the States and in Europe and the U.K".

Det vore ju rätt trevligt för oss som bor i Sverige om dom gör några Big 4 i Europa. Om det skulle bli så skulle jag gissa på att dom kör en Big 4 i Stockholm eftersom att man inte alls lirade i Sverige förra året. Vi får väl se. Det har ju pratats om att ta The Big 4 till USA så det står väl antagligen högst på agendan.

Skriver mer senare.

E