No Big 4 i Stockholm


SONISPHERE kommer tillbaka till Stockholm i sommar! Lördagen den 9 juli intar Sonisphere på nytt Stockholm! Låt oss presentera Stockholms nya festivalområde: Globe Arenas Open Air med scener på både Globentorget och Söderstadion! Biljetterna släpps fredag 25 februari kl 9.00. I morgon torsdag släpps artisterna till sommarens stora rockfest… Stay tuned!! Utförligare info finns inom kort på livenation.se

Årets jävla flopp. Vilken miss. Var så jävla säker på att det skulle bli Big 4 i Stockholm. Samma helg som Sonisphere i Fraknkrike och i UK. Samma helg som Getaway Rock Festival i Gävle. BRA PLANERING. Vilka band kan tänkas headline'a då? Jag kollade upp några band lite fort.

Slipknot spelar inte den 9:e och när man går in på deras hemsida har dom samma bakgrund som Sonispheres och en Sonisphere-banner med ett Slipknot-S, så dom är väl givna.

Iron Maiden spelar heller inte den 9:e men det vore väl ganska underligt om dom skulle spela på Sonisphere i år igen, dessutom en vecka efter spelningen i Göteborg?

Limp Bizkit spelar den 10:e på Sonisphere UK. Skulle inte förvåna mig om dom skulle få spela i Stockholm....

In Flames spelar den 7:e juli på Norway Rock Festival, den 8:e på Sonisphere UK så varför inte Stockholm den 9:e? Dock ska dom med Megadeth, Machine Head och en massa andra band på "Rock Star Mayhem Energy Drink"-turné med start den 10:e juli.

Nä, dagen förstörd. Vad jag har hört om Sonisphere Finland så ska det i alla fall bli av med The Big 4 där men vi får väl se. Det jag i alla fall har hört från officiella håll är att fler turédatum snart kommer att annonseras. Megadeth är ju uppbokad från 10 juli till 14 augusti (med som sagt In Flames och Machine Head m.fl). Då får man gissa på att det blir några big 4-spelningar innan Sonisphere i Frankrike och England.  Slutet av juni, början av juli?

Over and out.

E

Kommentarer
Postat av: Mattias

Tackar för infon :)

2011-02-16 @ 18:11:22
Postat av: Robin

Nu verkar Slipknot, Mastodon, Mustasch och In Flames vara klara för Sonisphere i Sverige.

2011-02-17 @ 09:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback